Пунктът за ваксинации в „Пирогов“ ще работи от 8ч. до полунощ

В десетката ВАЖНО На доктор ТОП новина
От понеделник пунктът за ваксинации в болница „Пирогов“ ще работи с променено работно време – от 8ч. сутринта до полунощ. Три екипа ще поставят ваксини, включително в почивните дни, с удължено работно време. За последните четири дни в пункта на спешната болница са поставени 1846 дози.
От „Пирогов“ съобщиха, че променят и цената на бързите антигенни тестове. Вече ще се плаща само такса за вземане на проба – 10 лв. Пунктовете за тестове са пред входа на мултипрофилното спешно отделение и работят от 8:00 и до 18:00 часа.
И през двата почивни дни ваксианционни пунктове работеха на различни места в страната.
До 18,30 часа  във ваксинационния център към столичната университетска болница  „Св. Анна“ са ваксинирани над 300 души. До 20 часа продължават да работят два екипа , съобщиха от здравното заведение.
Опашката пред ваксинационния пункт в на метростанция „Сердика“ в София не е намаляла от отварянето му днес. Допреди седмица хората са подминавали пункта без никакъв интерес, казват медиците. Днес само за час и половина са били ваксинирани 60 души, а през последните дни опашката е непрекъсната.