Екс Брокерка-милионерка глези бъдещия си съпруг

Новини

Скандалната брокерка на инвестиционни инструменти, Бистра Мощева очаква дете и подготвя пищна сватба с бъдещия си съпруг и бивш колега Антонио Николов. Дамата, чиято професия не е толкова ясна, имайки предвид скъпите автомобили и дрехи, с които се показва, има съмнения дали всъщност бебето, което очаква е от мъжа до нея или от някой заможен клиент.

От друга страна Антонио Николов не предявява претенции към верността на своята любима, защото тя умело се грижи за финансово му благополучие. Той не пропуска и ден, без да спекулира с финансовите възможности, с които разполага и пръска парите на жена си за скъпи аксесоари. Всеки изкаран лев, щедрата Бистра, отделя от своя бюджет, за да глези своята половинка. Той от своя страна приема ролята си на покорен бъдещ съпруг, задоволявайки всяка своя скъпа прищявка. Приближени до младото семейство, твърдят че по-скоро бъдещата г-жа Николова се опитва да купи мълчанието на своята половинка, само и само бъдещият наследник да бъде признат от своя баща.

Не е тайна, че Бистра е известна със своите секс афери и че е натрупала солиден брой баджанаци на Антонио. Във всеки един от тях вижда спонсор, които да захранва банковата сметка на младата дама, а по този начин и самочувствието на половинката и. Изглежда, че Антонио не само охотно го приема, но и бърза да попълни скъпите си колекции от вещи с изкараните от половинката му пари. Определено мъжете не са това, което бяха и ролите все по-често се сменят или поне за бъдещото семейство Николови е така!