Гръмна голям скандал в наш клуб! Играчи направиха разкрития

Спорт

Гръмна голям скандал в Ботевград. Баскетболният шампион Балкан остава без юношески отбор (до 19 години). Президентът Михаил Михайлов обявил на състезателите, че никой от тях няма да стане баскетболист и нямало смисъл да се влагат пари на вятъра. Момчетата са шокирани и разказват за случилото се. Наричат президента на Балкан „Убиец на мечти“.

Публикуваме разказ от неприятната случка в Ботевград:

„Това съобщение е от отбора на Балкан (възраст 16-19 години) до всички фенове на Балкан и на баскетбола изобщо. Днес нашият тим бе извикан от Михаил Михайлов, тъй като откакто треньорът ни стана помощник в мъжкия отбор ние сме без треньор. Президентът на Балкан категорично заяви, че отборът ще бъде разпуснат. Да, точно така – шампионът на България остава без юноши! Всеки път, когато нашите приятели се забавляват, ние сме в залата, когато в събота сутрин те спят – ние стреляме тройка след тройка, когато те се забавляват, ние се трудим. Но защо? За да бъдем изгонени като мръсни котета в един слънчев ден като днешния!

Глупаво е да убиеш целия труд, емоция и време, което сме вложили, в един 10-минутен разговор!

„От вас никой няма да стане баскетболист, нека не се самозалъгваме, няма смисъл да се влагат пари на вятъра!“. Това се нарича УБИЕЦ НА МЕЧТИ И МОТИВАЦИЯ! Една от „причините” за изгонването ни е, че не сме тренирали през лятото. Малка част от нас тренираха с мъжете, но останалите осъзнахме, че е невъзможно чисто физически да тренираме с години по-големи от нас мъже. Миналото лято, когато наш треньор беше Иван Коцев, всички до един тренирахме, съответно може би проблема не е в нас, не ние сме пожелали да бъдем без треньор! Може би не всеки от нас ще стане баскетболист, може би ще се окаже прав и никой няма да стане професионалист, но не е човешко да убиете нашата най-голяма страст – баскетболът!“, пише едно от момчетата от Балкан, разказвайки за случилото се.

Източник: БЛИЦ

https://blitz.bg/sport/basketbol/grmna-golyam-skandal-v-nash-klub-igrachi-napravikha-razkritiya_438828.html