Мис Плеймет Жанета Осипова ближе наред в “Черешката на тортата”

Шоу

Като истинска изкусителка се показа пред зрителите сочната мис Плеймейт – 2018 Жанета Осипова, която участва в тв шоуто “Черешката на тортата” по Нова телевизия. Във вечерта, когато трябваше да домакинства, Осипова накара мъжката аудитория да мисли за всичко друго, но не и за готвене и храна.

След като обиколи сергиите на зеленчуковия пазар с лента и корона на главата, Осипова се появи в кухнята на Христо Стоте манекенки само по престилка, показвайки щедро стройните си бедра.

Докато приготвяше десерта, плейметката с огромен естествен бюст облизваше предизвикателно ту пръстите си, ту купата със сметана, загатвайки за уменията, които има в сферата не само на кулинарното, но и на френското изкуство. За по-недосетливите тя добави закачливо, че много обича сметаната, особено по романтични поводи.

Много от зрителите вероятно поне веднъж са си задали въпроса: „Осипова готви ли, или се презентира?“

Плейметката сама няколко пъти спомена, че в момента няма мъж до себе си.  Въпреки старанието си да приготви вкусна храна за своите гости, в хода на вечерта красавицата постепенно се затвори, а накрая едва сдържаше сълзите си. Това не се хареса на другите участници и те й дадоха общо едва 22 точки за това, че не е издържала психически. Най-жестока към нея бе Марчела, която й даде едва 3 точки.

Исках да се представя в най-добата си светлина, но пропуснах да бъда себе си. В момента, в който нещата не се случиха така, както бих искала, аз се предадох и се сломих, призна тя пред камерата. В това издание участват още актьорът Косьо Лунгов, артистичната писателка Мария Маркова – Марчела, моделът Александра Петканова и акробатът Енчо Кирязов.

Tagged