Ще съдят двойника на Меси – преспал с куп заблудени жени

Шоу
23 „жертви“ подали жалби срещу хитрия иранец

Станалият популярен като двойник на Лионел Меси иранец Реза Парастеш е използвал еуфорията около себе си и за да забива гаджета. Insolite TV съобщава, че цели 23 жени са подали жалби срещу него. Всички те са правили секс с него, вярвайки, че това е истинският Меси.

Със сигурност заблудените дами са повече, но поне към този момент това е броят на недоволните, които са се осмелили да си признаят и искат да го съдят.

27-годишният Парастеш беше на Световното първенство в Русия през миналото лято и там също с лекота караше феновете да мислят, че срещу тях е самият аржентински нападател на Барселона.

Преди две години пък въпросният мъж беше арестуван за нарушаване на обществения ред в град Хамедан. Тогава той беше спрял на кръстовище и излязъл от автомобила си, облечен в екип на каталунците. Стотици хора се струпаха, за да се снимат с него. От полицията бяха принудени да задържат Парастеш, за да отпушат трафика. Колата му също беше вдигната на наказателен паркинг от местните „паяци“.

Парастеш нашумя в Иран, когато по настояване на баща си изпратил своя снимка до едно от местните спортни издания. Благодарение на популярността, която си печели, той сключва договор като фотомодел и често дава интервюта.

Tagged