Николай Михайлов след срамната загуба: Косово заслужи трите точки, това ни е класата

Спорт

Да играеш с Косово и да ти вкарат три гола, значи не сме си свършили работата, каза вратарят на националния отбор

Вратарят на България Николай Михайлов призна пред камерата на бТВ след срамната загуба от Косово, че отборът на гостите си е тръгнал със заслужени три точки от стадион „Васил Левски“.
В квалификационен мач за Евро 2020 трикольорите отстъпиха с 2:3 и са на последното място във временното класиране на група 1.

„Трудно могат да се намерят думи, няма смисъл да се оплакваме и оправдаваме. Особено второто полувреме бяха по-добрият отбор на терена, изпуснаха повече положения. Да играеш с Косово и да ти вкарат три гола, значи не сме си свършили работата. Физически бяха видимо много по-свежи от нас, явно класата на футболистите, отборите, в които играят, явно дават разлика“, заяви Михайлов.

„В София Косово да ти вкарат три гола, няма какво да коментирам… Мислех, че след втория ни гол се стъписаха, но след 10-15 минути възвърнаха самочувствието си, искаха да победят, доста играчи бяха напред, центрирания отляво, отдясно, дори с Чехия в Прага второто полувреме нямаше толкова положения пред нашата врата“, коментира вратарят.

Сега има пауза, трябва да си извлечем поуките и да се готвим за следващите мачове, каза още стражът.

Tagged