Бакшиш мастурбира в центъра на Пловдив (ВИДЕО 18+)

Шоу

Таксиджията се самозадоволява на метри от подлеза на „Тримонциум”

Таксиметров шофьор „лъска бастуна” посред бял ден в колата си на централна улица в Пловдив. На самозадоволяването на бакшиша става свидетел пловдивчанин, който по това време се намира на тротоара до спрелия жълт автомобил, пише Trafficnews.

Вулгарното действие се развива в 10 часа сутринта на ул. „Капитан Райчо“ на метри от подлеза на „Тримонциум“. „Просто това е меко казано отвратително, безобразно и просташко поведение на един шофьор на такси, който се задоволява на улица, по която минават много деца и жени“, споделя будният гражданин, който е отвратен от видяното.

Таксиметровият автомобил е бил на уличното платно за престой и вероятно шофьорът е очаквал клиент или заявка. Поведението му обаче със сигурност е изключително неподходящо, погледнато не само през призмата на трудова дисциплина, но и и предвид, че колата се намира на обществено място. На сантиметри от прозореца на шофьора има магазини, дори такъв за дамско бельо.

Хигиенните опасения също не са за пренебрегване. Следващият клиент на шофьора ще си размени с него преспокойно пари и касова бележка, а досегът с ръцете му предвид ситуацията е компрометиран. Ето какво видя гражданинът и отсече: „Ако се правим на слепи за пошлостта, тя няма да ни подмине, нито ще намалее“.

Tagged