Млада българка шокира с чудовищна визия. Наду се до пръсване!

Шоу
Фейсбук профил на млада българка, назоваваща себе си Андреа Иванова, набира все по-голяма популярност сред медиите и социалните мрежи.
Причина за нарастващия интерес към въпросната личност е шокиращата ѝ силиконова визия, граничеща до… зловеща?!
Профилът на умопомрачително изглеждащото момиче бъка от горе до долу с нейни фрапиращи селфита, на които смайващо огромни джуки стряскат с ужасяващите си мащаби. Да се смееш ли, да плачеш ли…?!
Освен че е обезобразила устните си, Андреа е посегнала и на гърдите си, които изглеждат като балони пред спукване. Плътни сенки покриват клепачите ѝ, окичени с изкуствени мигли, стигащи до безобразно оформените ѝ, наполовина оскубани, вежди.
Въпреки отвращаващата външност на Андреа обаче, девойката се радва на солиден брой фенове и от двата пола. Андреа Иванова преди 6 години и преди голямата промяна Да не пропуснем да отбележим, че все пак сред забележителните си авто фотоси, на които явно блондинката не може да се нагледа, същата е намерила място и за изумителни философски размишления от типа на:
„Един ден ще видиш мъката през моите очи и ще плачеш още по-силно“, „Извинението не е достатъчно, когато сърцето кърви“, „Легендите стават в 5 сутринта, ултралегендите лягат в 5 сутринта“, „Хората, които се бъркат в чуждите животи, в предишния си живот са били бъркалки“ и тем подобни „велики“ прозрения.
Сред коментарите под снимките на „дивната хубавица“ дори има такива, при това от мъже, които или се забавляват на психическите ѝ отклонения, или, с ирония или не, въздишат по циците ѝ с неудържим възторг. За вас не знаем, но ние сме, меко казано, ПОТРЕСЕНИ!
Tagged