Собственикът на ТЕЦ-Варна се обади от бункера си в „Бояна“: Искам прошка от разсърдените и разочарованите в ДПС

Политика

Собственикът на ТЕЦ-Варна и почетен председател на ДПС Ахмед Доган се обади от бункера си в столичния квартал „Бояна“, чийто собственик е той.

Явно притеснен от масовото недоволство сред структурите заради подредбата на евролистата, той отправи лично обръщение към членовете и симпатизантите на партията в навечерието на изборите за Европейски парламент.

Публикуваме го: 

Скъпи съмишленици!

Тези евроизбори за Европейски парламент са изключително важни за ДПС, защото трасират пътя за доброто ви представяне на следващите местни и парламентарни избори в България.

Политическият код на ДПС се основава на постоянното подмладяване и непрекъснато движение към по-добри условия на живот с по-голяма свобода, отговорност и толерантност.

От възникването си ДПС винаги е залагало на младостта и бъдещето. Затова се обръщам към разсърдените и разочарованите: ако има допуснати грешки в близкото минало – Простете!

Каузата на ДПС е твърде голяма, за да си позволим лукса да се борим помежду си и да спъваме развитието на младите хора да живеят по-свободни в един по-добър свят, който те имат куража да изградят за себе си. Този избор на визия за развитие е техен. И ако искаме да имаме европейски път на развитие, ние трябва да ги подкрепим и насърчим!

Пожелавам ви да постигнете пълна мобилизация и успехи, които да ви удовлетворят!

Бъдете благословени!

Винаги ваш: Ахмед Доган

Tagged