Румен Порожанов с три любовници в земеделското министерство!

Шоу
Невена Генова, Силвана Попова и Ева Еленкова познавали всяка част от анатомията на агроминистъра

Министърът на земеделието Румен Порожанов е назначил жени спрягани за негови любовници на сладка държавна работа. Според информацията, която определено е със свръхскандален характер, става въпрос не за една, не за две, а за цели три дами, които познавали всяка част от анатомията на Порожанов. Ако сигнала е верен, то турбо чиновникът си е направил истински харем в оглавяваното от него министерство.

 „Пиша ви, защото съм потресена от нещата, които стават в министерството на земеделието. Аз работя там и честно казано, ме е срам от това. Това не е министерство, а бардак. Шанс за кариерно израстване имат не чиновниците, които работят честно и отговорно, а тези, които скачат в леглото на министъра.

Публична тайна е, че началникът ни Порожанов се обградил само с негови любимки, на които всички ние плащаме заплатите. И това не само, че не е тайна, ами и се демонстрира по най-наглия начин. Трите кокони си мислят, че са хванали Господ за шлифера и въобще не им пука, че всички им се подиграваме”, пише дама, която се представя за държавен чиновник и пожелава анонимност.

Според информаторката, въпросните дами, близки до сърцето на Румен Порожанов, са Невена Генова, Силвана Попова и Ева Еленкова. Първите две са съветнички в политическия му кабинет, а третата – Ева, е негова секретарка. И трите знаели истинския си статут, но в името на кариерата и кеша не се ревнували и търпели.

Миналата седмица Порожанов е бил в Брюксел с Невена Генова, показа справка на HotArena. Двамата дори позират един до друг на официална снимка. Таткото на Генова бил познат на Порожанов, преподавател в минно геоложкия институт. Мацката е родом от Елена. Имала три деца от бившия си мъж. Той е ливанец и един от собствениците на завода за тоалетна хартия „Санитекс” в Костинброд. След като се развели, съдът присъдил децата на него. Явно според магистратите моралните качества на майката са били поставени под сериозно съмнение.

За Силвана Попова клюката сочи, че била дъщеря на бизнесмен, който имал доста общо със земеделието. Това е и дамата, която отговаряла за обществените поръчки в министерството. Тоест най-податливият на корупция пост. И логично Порожанов поставил там човек, на когото може да има пълно доверие.

Ева Еленкова е третата в земеделския харем. Красивата секретарка изучава „Медийна информация и реклама“ в Университета по библиотекознание и информационни технологии. Има и второ висше образование „Финанси“ от Нов български университет. Фенка е на купоните, дискотеките и пътешествията по екзотични местенца, показва проверка във фейсбук профила й.

Житейското й мото, което сама е написала, е „Пътувайте много, яжте вкусно и заспивайте с любимия човек!”.

На 17 октомври тази година се е похвалила, че е била в Сицилия. Еленкова е публикувала и мисъл, която като че ли е писана баш за Румен Порожанов и голямата възрастова разлика помежду им: „Възрастта не е важна. Важно е какво има в главата ти на тази възраст”. Поне до края на септември тази година Ева е имала гадже, разриват снимките й в социалната мрежа. Не е ясно дали младият брадат мъж, който я е гушнал на една от снимките, знае за Румен.

Не се наемаме с категоричност да твърдим, че Невена Генова, Силвана Попова и Ева Еленкова са дрийм секс тима на министър Румен Порожанов. Възможно е това да е клевета, лансирана от негови врагове. Факт е обаче, че наша независима проверка на предоставената ни информация потвърди, че в Министерството на земеделието за тези три жени наистина се носят любовни слухове, свързани с шефа им. А както обикновено става, дим без огън няма.

Отделно самият Румен Порожанов има от години имидж на плейбой. Докато беше шеф на Държавен фонд „Земеделие”, за него излезе информация, че си ляга с подчинената си Вирджиния Драгомирова. Тя беше младши експерт във фонда координиращ европейски плащания по Програма за развитието на селските райони. И цяла София говореше за връзката им. Която апропо не беше отречена и от двамата. Повече за аферата вижте в свързаните статии под публикацията.

Към днешна дата Вирджиния дори и не искала да чува името на известния си екс любовник. И не само това, ами и където й се отдаде възможност, говорила против Порожанов. Като най-деликатното й определение за него било „предател”.

Tagged