Стойчо Стоев иска победа на „Армията“

Спорт

Лудогорец идва да победи ЦСКА-Сф на „Армията“ и да капарира осма поредна шампионска титла. При 3 т. „орлите“ ще дръпнат с 6 на „червените“, които до края имат и мач с Левски. Именно поради тази причина треньорът Стойчо Стоев определя дербито утре като решаващо.

„Мач за шампионската титла. Решителен двубой и за двата отбора. Трябва да се получи нашата игра. Футболистите осъзнават важността на двубоя. Футболистите са мотивирани и знаят, че този мач може да реши титлата. И двата отбора ще преследват победата. ЦСКА ще има подкрепата на феновете. Ние сме свикнали да играем в подобна обстановка. За нас това няма да има значение, а по-скоро за тях. Важно е ние как ще подходим към срещата и как ще използваме потенциала си.

Двубоят е важен и цяла България го знае. Тук не говорим какво лице ще покажем, важен е крайният резултат. Не отиваме за равен, а да победим. Футболистите са здрави, в това отношение няма проблем. В края на сезона ще дам генерална оценка на Лудогорец, тъй като съм в отбора от 2 месеца. По някакъв начин напрежението ще окаже влияние на качеството на играта, но въпреки това вярвам, че ще се получи качествен двубой. Поне от наша страна ще се стремим да играем футбол“, заяви Стоев на пресконференция в Разград.

Tagged