Цветанов точно в Костинброд: Кампанията е мръсна и ще става още по-мръсна

Политика
Той хвали управлението и правителството, но не казва и дума за „Апартаментгейт“

Победа на евровота ще даде тласък на подготовката ни за местните избори. Разликите в успехите на правителствата на Бойко Борисов и това на Пламен Орешарски са видими дори и на международната сцена. Тогава правителството на БСП бе изпаднало в международна изолация, а страната – със спрени еврофондове. Докато сега премиерът Борисов е един от най-уважаваните лидери в ЕС, а страната ни няма загубени европейски средства. Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предиборен щаб на партията Цветан Цветанов в Костинброд. Той обаче не казва нито дума за „Апартаментгейт“.

Цветанов присъствал на среща на местната структура на ГЕРБ, която се провела в НЧ „Иван Вазов 1947” – гр. Костинброд. „Не знам дали по време на предстоящата кампания от БСП ще говорят изобщо за европейски политики – както подобава на подобен тип избори“, сподели Цветан Цветанов и допълни, че ПП ГЕРБ иска да има 7, а защо не и 8 евродепутати. „Ще бъде много мръсна кампанията на европейските избори, а още по-мръсна ще е на местните“, обясни зам.-председателят на ГЕРБ и призова актива на ГЕРБ в Костинброд да бъдат изключително активни в следващите месеци. „Бъдете постоянно в диалог с хората, говорете им, покажете кой наистина е свършил нещо както на местно, така и на национално ниво“, обърна се към присъстващите той.

Цветан Цветанов отбеляза, че правителството води последователна политика за увеличаването на доходите. „Икономиката ни работи отлично, а контрабандата е свита до рекордно ниски нива. Всичко това позволява да отделяме допълнителен ресурс, с който да се повиши стандарта на живот на хората“, уточни той. „Същото важи и за пенсиите – вдигнахме минималната пенсия до 200 лв., а по Коледа и Великден българските пенсионери вече традиционно получават надбавки. Важно е да премахнем множеството фалшиви ТЕЛК-ове, защото заради тях се губят милиарди“, коментирал зам.-председателят на ГЕРБ.

Tagged