Гечев: Не Нинова, а Цветанов е бламиран от Борисов, забранено му е да приближава парламента

Политика
Не се вглъбявам толкова в мястото, на което съм в листата на БСП за евроизборите. Благодарен съм на позицията. Кандидатите са силни, а разликата между челните места е малка. Това заяви икономистът и депутат от БСП проф. Румен Гечев в ефира на bTV.
„Подреждането на Корнелия Нинова беше предварително. Нинова не беше бламирана, 90% от списъка ѝ беше приет на Националния съвет. Борисов бламира всеки ден Цветанов, дори му е забранил да се доближава на 100 метра от НС“, разкри още той.
„Елена Йончева ще активира значителна част от електората. Тя е лицето, което се бори с корупцията“, допълни проф. Гечев. „Вярвам в победата ни на евроизборите, ще празнуваме вечерта на 26-ти май. Листата на БСП е единствената такава, която е избрана по напълно демократичен начин“, каза депутатът от БСП.
„Бойко Борисов заяви преди време, че е кандидатствал в Държавна сигурност, но не са го приели. Вярвам, че е така, защото там се изискваха езици и висок интелект“, каза той по повод изказването на премиера, че в листата на БСП са се подредили „ДС, шпионин, ДС, шпионин“.
Tagged