Шок: Капитанът на „Левски“ в дръзки гей танци с двама мъже (видео)

Спорт

Капитанът на „Левски“ Иван Горанов скандализира футболните среди, след като във вторник сутрин се появи шокиращ видеоклип, в който той танцува еротично с други двама мъже. Забавлението е с ярък гей привкус.

Тримата млади мъже се кълчат като танцьорки в „Бедрум“ и свалят демонстративно дънките си. Единият от тях смъква слиповете си и показва дупето си на камерата, а капитанът на „Левски“ го пляска закачливо по голия задник. Музикалният съпровод е на популярната песен на Ед Шийрън – „Shape of You“.

Двамата партньори в танците на Иван Горанов не са известни на широката общественост. Най-вероятно те са негови приятели. Няма повече информация кога е заснето видеото, нито пък къде се случва това. Най-вероятно компанията е употребила алкохол, а според някои – и нещо по-силно, за да се държи така предизвикателно. Горанов е хетеросексуален, известни са неговите похождения сред дамите.

Иначе Иван Горанов не е много притеснен от факта, че няма да играе в събота във Вечното дерби срещу ЦСКА. Роденият във Велинград бранител на сините получи червен картон в последния шампионатен мач срещу Лудогорец (0:2) и няма да е на разположение на треньора Георги Дерменджиев.

Tagged