Палавата жена на зам.-шефа на КП КОНПИ спи с Тодор Славков

В десетката

Палавата Зорница живее в прословутия апартамент на ул. „Нишава” в София с Малък Тошко

Зам.-председателят на КП КОНПИ Антон Славчев, чието име изплува в „Апартаментгейт” с покупка на изгоден апартамент и тераса към него, може да се окаже жертва на ловките схеми на половинката си в живота Зорница Тодорова, пише сайтът Лупа.

На практика, в новия апартамент на ул. „Нишава“ в квартал „Хиподрума”, който е обект на засилен интерес от медите от няколко дни, не живее Ангел Славчев, а половинката му Зорница, но… не с него, а с любовника си! Любовникът й пък не е кой да е, а… Тодор Славков!

Атрактивната дама е успяла да се раздели със зам.-председателя на КП КОНПИ и да омотае в мрежите си Малък Тошко. Тя поддържа отношения с наследника на Иван Славков поне от около година и дори бе избрана за председател на партията на видния любител на алкохолни напитки „Напред, България”, макар да не е известно какъв политически опит притежава.

„Ангел Славчев бе безскрупулно изигран от ловката Зорница! Тя го вкара в този нелеп имотен скандал заедно с брат си. Всъщност, апартамента изобщо не е негов и никога не е бил, а неин! Славчев никога не е живял там. За сметка на това тя първо настани брат си, а сега живее в жилището с прословутата тераса заедно с Тодор Славков”, твърди източник.

По информация на наш репортер, Ангел Славчев обитава дома на родителите си. Той бил много разочарован от бившата си половинка, с която няма нищо общо отдавна, и заради която сега е в медийната вихрушка с евтините имоти.

Tagged