Депутат от БСП: АБВ са като кученца на каишка на ГЕРБ

Политика
Румен Петков и Георги Първанов осъзнават, че нямат никакъв политически шанс и се опитват да изтъргуват евроизборите в лична изгода, като нарекат коалицията си „Коалиция за България”.

АБВ са доказали, че са като кученца на каишка на ГЕРБ и във всеки един момент, в който Борисов им подсвирне, са готови да саботират БСП. Това заяви пред Фрогнюз народният представител от БСП Стоян Мирчев.

Единични гласове могат да се объркат и да гласуват за „Коалиция за България” на Румен Петков и Георги Първанов. Българският избирател е интелигентен и няма да се подведе.

АБВ са дясноцентристка партия, доказала се като такава по време на управлението на Борисов 2. Да не забравяме, че скандалът с пенсиите го забърка техният вицепремиер Калфин с неговата реформа в пенсионната система. Всичките тези неща българският избирател ги вижда.

Социологическите проучвания показват, че АБВ имат около 15 000 гласа.

АБВ след като се отделиха от БСП се превърнаха в политически маргинали. Това говори, че хората помнят скандалите на Румен Петков, докато беше във властта. Румен Петков сега обикаля студията и обяснява, че не са откраднали името на БСП. Но това е морална кражба, а ако не юридическа.

АБВ винаги са били патерица на ГЕРБ, още през 2009 г., когато се опитаха да разцепят БСП в тежък за нея момент. Единствената причина да са на политическия терен е, че се правят на ляв проект. Сега Първанов и Петков правят последен опит да осребрят своята маргинална позиция на политическия терен, като услужат на премиера Борисов.

Tagged