След Кубрат Пулев: Родна журналистка отнесе целувка от моторист

В десетката

Божила е напълно способна да ме постави на мястото ми, обясни се след интервюто целуващият

Скандалът, който предизвика целувката на Кубрат Пулев на журналистката Джени Суши, може да предизвика нова мода сред интервюираните. На клип, който беше публикуван вчера в страницата на феновете на мотори, се вижда краят на интервю на родна журналистка с моторист. Неочаквано за нея – и тя получи целувка.

Случаят е от събота, когато беше открит Мотосезон 2019. „Подкрепям българския спорт“, казва мотористът и даде бърза целувка на репортерката. „Мачкай, Кобра!“, се чу зад кадър.

„Тъй като ситуацията с „откраднатата“ целувка много се раздуха и всякакви коментари започнаха да се подхвърлят в публичното пространство, смятам че е редно да споделя и моето мнение, по въпроса“, написа ден по-късно Ясен Ангелов.

„С прекрасният журналист Божила Симова се познаваме покрай отразяването на множеството събития и благотворителни инициативи провеждани от Sofia Riders. За миг не ми е минавало през ума, че постъпката ми може да я нарани или злепостави, а и дори да съм преминал границата, вярвам че Божила е напълно способна да ме постави на мястото ми!“, пише той. И допълва: „Искам да знаете, че като пълнолетен гражданин с бистър ум и пикантно чувство за хумор, нося цялата отговорност за действията си. Моля не приписвайте празни политико-идеологически аспекти на случката, а я разглеждайте като сатира, защото това е била и основната цел!“  

Tagged