Мъж обвинен, че е убил жена си с огромния си пенис

Шоу
Оказало се, че не е свръхнадарен
Индонезиец, скърбящ по внезапната смърт на своята 23-годишна съпруга, бил обвинен от тъста си и от полицията, че я е убил с огромния си пенис по време на секс, съобщава британският вестник „Мирър“.Вдовецът, който се споменава само с името Барзах, бил принуден да опровергае слуховете, като след погребението трябвало да си покаже анатомията на блюстителите на реда и на роднините на покойницата. Оказало се, че той не e свръхнадарен, а е със съвсем нормален пенис.

Пръв подал оплакване 55-годишният Неди Сито, баща на покойницата, жителка на селцето Марон Кидул в провинция Източна Ява. Той се обадил в полицията след внезапната смърт на дъщеря си Джумантри.

Младата жена била открита мъртва в леглото, като през нощта била получила епилептичен припадък. Но бащата Неди Сито се поддал на слуховете, че зет му е особено надарен и без да иска я е убил по време на секс с огромния си пенис. Така се стигнало до търсенето на конкретни доказателства от несправедливо набедения Барзах. След като се изложил на публичен показ, тъстът оттеглил жалбата си и поискал извинение от зет си и се сдобрили.

Tagged