Арестуваният брат на Ружа Игнатова опитал да се самоубие

В десетката
100 години затвор очакват Константин Игнатов
Полицията в Лос Анджелис е спасила брата на скандалната бизнес дама Ружа Игнатова от опит да се самоубие. В момента той е настанен в болница, а властите подготвят прехвърлянето му в Ню Йорк.„Игнатов очевидно е искал да предотврати прехвърлянето си и затова е направил опит за самоубийство”, твърдят разследващи в Лос Анджелис, цитирани от местните медии.

Обвиненията срещу него са сериозни – измама, пране на пари и ръководене на престъпна организация, припомня Блиц. Прокурорът в Ню Йорк, който води делото срещу Игнатов, е събрал достатъчно доказателства, изслушани са и потърпевши от дейността на Игнатов свидетели.

Очаква се Константин Игнатов да получи общо до 100 години затвор, което означава доживот. „Да, имало е сериозен инцидент, затворникът е спасен, сега е в болницата съобщават от полицията в Лос Анджелис. Той е издебнал надзирателите и е застанал на такова място в килията си, към което няма видеонаблюдение. Не е ясно какво е състоянието на Константин Игнатов, когото медиите наричат „Едно от най-лошите момчета в САЩ.“

Tagged